Намери ни
To Top

Кой може да спечели сблъсъка между Черно море и ЦСКА във Варна?

Черно море Тича приема ЦСКА в мач от 32-рия кръг на Националната баскетболна лига днес. Срещата е от 18:30 часа в зала „Христо Борисов“ във Варна, а преди нея ние потърсихме бившия баскетболен национал Бойко Младенов, за да направи своята прогноза за сблъсъка специално за Sportal.bg.

Черно море Тича – ЦСКА (23 април – 18:30 ч.) 

Черно море определено няма да може да бие, защото след този шамар за ЦСКА срещу Ямбол със сигурност Росен Барчовски е взел мерки.


Ще видим друго лице на „армейците“ срещу непретенциозния Черно море.

Този мач в залата във Варна ще бъде феноменален баскетболен празник. На домакините им остават два мача до края на сезона, те нямат абсолютно какво да губят, никой не ги приситка за нищо. Единственото нещо, което може да ги дразни в момента, това е противникът им. ЦСКА е страхотен дразнител, така че „моряците“ ще направят труден мача на ЦСКА. Бих прогнозирал победа за ЦСКА, но с малко точки, но разбира се при желание на играчите на Черно море да се представят добре в предпоследния си мач преди края на сезона.

18

НБЛ ЦСКА - Ямбол

Евентуално отсъствие отново на Брандън Йънг (б.р. заради контузия в ахилеса) няма да се отрази много на отбора, тъй като треньорският щаб е имал време да се подготви. Все пак Черно море не е претенциозен противник, загубили са последните си пет мача. Так че ще бъде момент да се използват и други играчи, а и да може Брандън малко да почине преди плейофите, за да се разчита на него и да бъде готов на 100% за най-важната част от първенството. Напълно нормално е, когато има малки болежки такъв играч като него, който е много важен за отбора, да почива преди началото на плейофите.

На Черно море отново страшно много ще им липсва контузеният Аверил Ъгба. Ако играеше, според мен шансовете щяха да бъдат почти равни плюс публиката, която съм сигурен, че в този мач ще пръсне залата, щеше да бъде много интересен мач. Можеше и да е най-интересният мач от този кръг. За съжаление обаче Черно море няма да могат да спрат ЦСКА без Ъгба.

Фаворит: ЦСКА

Ощр от категория Баскетбол