Намери ни
To Top

Алегри: Ще бъде труден мач срещу силен отбор

Масимилиано Алегри коментира въздействието, което наказанието от 15 точки и последвалото му отменяне са оказали върху водения от него отбор на Ювентус. Италианският специалист сподели още и мнението си за предстоящия сблъсък срещу Наполи от 31-ия кръг на Серия “А”.

„Наполи, който е напът да спечели “Скудетото”, имаха изключителен сезон и заслужено ще станат шампиони. Ще бъде труден мач срещу силен отбор.


Желаем да победим лидерите в първенството. Те са силни, доказаха го и в Италия, и в Европа. Наполи се справя много добре, те убиха конкуренцията с впечатляващ състав. От сега до края на първенството трябва да съберем колкото е възможно повече точки, защото целта ни е да играем в Шампионската лига през следващата година“, каза Алегри.

Мачът между Ювентус и Наполи е в днешния 23 април (неделя) и започва от 21:45 българско време Малко по-рано през деня преките конкуренти на “бианконерите” за топ 4 излизат в своите срещи от кръга. Първо Интер гостува на Емполи от 13:30 в един от последните си опити да запази шансовете за класиране в зона “Шампионска лига”, а след това от 19:00 Милан посреща Лече на “Джузепе Меаца”.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол