Намери ни
To Top

Влатко Дробаров: Утвърждаваме се като фактор и всеки, който ни отписва, може да съжалява

Влатко Дробаров се утвърждава все повече като константна величина за „моряците“, а заедно с Живко Атанасов оформи една от най-стабилните двойки централни бранители в efbet Лига. Въпреки умората от сгъстения цикъл, той с охота сподели пред Sportal.bg удовлетворението си от последните важни за Черно море две победи и предстоящия полуфинален сблъсък срещу Лудогорец от турнира за Купата на страната:

„Много съм доволен от последните две наши победи. Когато побеждаваш, винаги е добре.


Има според мен още какво да се желае в игрови план и в детайли, които все ни пречеха да завоюваме нещо. Но победителите не ги съдят, а и се надявам това да бъде годината на нашия клуб! Много е сгъстена програмата. Ето – през интервал от 3-4 дни и за една седмица трябва да изиграем три мача и то много важни. Пътуване до Враца и тежък мач с Ботев, връщане, а сега тренираме за мача с Лудогорец за Купата. Аз и преди четвъртфиналната среща с ЦСКА казах, че излизаме за победа. Този мач срещу Лудогорец ще труден, защото играем срещу силен и доказано класен тим и много по-различен като мотивация в две срещи. Но сме готови за битка на 100%. Трябва да направим нещо запомнящо се в българския футбол този сезон! Ние се утвърдихме като фактор и всеки, който ни отписва, може да съжалява”, завърши Дробаров.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига