Намери ни
To Top

Николай Василев : Резултатите са важни, защото защитаваме емблемата на клуб с традиции

Един от липсващите играчи във вчерашната среща между дублиращите тимове на Спартак и Лудогорец, завършила 2:2 беше капитанът Николай Василев. Младият дефанзивен халф изтърпяваше наказание от срещата с Черно море, но изгледа мача от трибуните, подкрепяйки съотборниците си.

„Пропуснах вчерашния мач заради наказанието, което изтърпях от предния двубой срещу Черно море. Малко ме беше яд, че не бях на терена до моите съотборници.


Играем добре, всеки се раздава, но за жалост вече втори мач ни вкарват гол накрая и губим трите точки. 

Все пак имаме много млад отбор и амбициите ни са да растем индивидуално и отборно. Разполагаме с много добра база и условия за развитие, които клубът ни предлага. От нас се иска да бъдем отдадени на футбола. Трябва да играем добре, за да се съобразява с нас всеки от групата. Резултатите са важни, защото защитаваме емблемата на клуб с традиции и мисля, че имаме бъдеще като отбор“, заяви той пред Sportal.bg.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига