Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot439028.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
WINBET поздравява Юлиана Янева за нейната първа европейска титла – Sportove
Намери ни
To Top

WINBET поздравява Юлиана Янева за нейната първа европейска титла

WINBET има удоволствието да честити първата европейска титла на българската състезателка по борба Юлияна Янева, която спечели златото в категория до 68 кг на първенството на континента в Загреб, Хърватия.

Това е заслужено поредно отличие в кариерата на младата състезателка след бронза от европейското първенство в Будапеща през миналата година, златото от Световната купа в Белград и среброто от първенството на континента във Варшава през 2021 г..

Юлияна, която се подготвя и тренира с подкрепата на WINBET, достигна до европейския връх въпреки дългите месеци възстановяване от тежка контузия и множество операции. Тя отново показа непримирим дух и неизтощима воля за победа, надделя над болката и спечели титлата в конкуренцията на някои от най-силните състезателки на континента.


„Трудно е изразя с думи възхищението си от силата и амбицията на Юлияна, която за пореден път доказа на всички ни колко голям спортист и каква голяма личност е. 

Целият екип на WINBET се присъединява към поздравите за нея и нейния треньор, легендарния Серафим Бързаков и ѝ пожелава още много успехи на тепиха и извън него“, коментира главният маркетинг Директор на WINBET, г-жа Десислава Колева-Иванова.

Подкрепата за Юлияна е част от последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт, която включва ползотворни партньорства с редица спортни клубове, федерации, индивидуални атлети и значими спортни събития.

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558