Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Петев41.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Петев проследи Литекс – Черно море – Sportove
Намери ни
To Top

Петев проследи Литекс – Черно море

Селекционерът на националния отбор на България Ивайло Петев изгледа двубоя между „Литекс“ и „Черно море“ от трибуните на стадиона в Ловеч.

Треньорът бе в компанията на бившия играч на „Литекс“ и ЦСКА Еуген Трика. Петев дълги години игра в редиците на „оранжевите“, а освен това е родом и от този край. Селекционерът често присъства на мачове на ловчанлии, а и на други срещи от елита.


В случаите, когато Петев не може да изгледа въпросен двубой, праща своята дясна ръка Алекси Желязков.

В редиците на „Литекс“ има футболисти, които често попадат в сметките на селекционера на представителния отбор. Такива са бранителят Страхил Попов и полузащитникът Кристиян Малинов.

След краха в европейските квалификации и нулевите ни шансове за класиране на Евро 2016, Петев подсказа, че в последните два мача с Азербайджан и Хърватия ще заложи на футболисти, които досега не са играли. Именно Попов и Малинов са някои от тези състезатели.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558