Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot438928.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Окончателно: наказаният Паратичи приключи с Тотнъм – Sportove
Намери ни
To Top

Окончателно: наказаният Паратичи приключи с Тотнъм

Досегашният изпълнителен директор на Тотнъм Фабио Паратичи окочантелно се раздели с клуба. Италианецът напуска, след като загуби обжалването за наложената му от ФИФА санкция да не се занимава с никаква футболна дейност в продължение на 30 месеца.

Паратичи беше наказан заради работата си като директор в Ювентус покрай скандала с предполагаемите финансови злоупотреби. Независимо че вчера санкцията на Юве в Италия беше отменена, тази на Паратичи остава в сила.


Още на 31 март, когато ФИФА обяви решението си, функционерът се оттегли временно от управлението на Тотнъм в изчакване на резултата от последващото обжалване пред Италианския олимпийски комитет. Сега вече той си тръгва окончателно.

“Фабио Паратичи обжалва неуспешно своята санкция пред Италианския олимпийски комитет. Наложеното за целия свят наказание пречи на Фабио да изпълнява своите задачи в клуба. По тази причина той взе решение веднага да напусне Тотнъм”, се казва в информацията на “шпорите”.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558