Намери ни
To Top

Елена Рибакина напусна турнира в Щутгарт с контузия

Шампионката от „Уимбълдън“ Елена Рибакина (Казахстан) се оттегли поради контузия от турнира на червени кортове в германския град Щутгарт с награден фонд 678 814 евро.

Рибакина отстъпваше с 1:6, 1:3 през Беатрис Адад Мая (Бразилия) и след като поиска медицински таймаут прецени, че не може да доиграе мача.

Родената в Москва игра добре за страната си на клей преди няколко дни в турнира „Били Джийн Кинг къп“, но сега травмата й попречи. Адад Мая имаше предимството да играе тук в предишните дни, тъй като Германия беше домакин на Бразилия в отборната надпревара на същите кортове и това предимство й беше от полза, за да вземе първия сет с 6:1.

Испанката Паула Бадоса елиминира сънародничката си Кристина Буска с 6:1, 6:2 за 71 минути и на четвъртфиналите ще играе срещу втората поставена и победителка от Откритото първенство на Австралия Арина Сабаленка (Беларус).

Четвъртата в схемата Каролин Гарсия (Франция) надделя над Татяна Мария (Германия) със 7:6(5), 6:4.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558