Намери ни
To Top

В Реал недоволни от програмата за 1/2-финалите в Шампионската лига

В Реал Мадрид са останали доста недоволни от решението на УЕФА относно датите, на които ще се проведат 1/2-финалните срещи в Шампионската лига. Вчера от футболната централа решиха, че „белия балет“ ще домакинства на Манчестър Сити на 9 май, а реваншат на „Етихад“ ще се изиграе на 17 май.

Причината за недоволството на „белия балет“ е свързана с факта, че първият полуфинален сблъсък със Сити ще е само три дни след финала за Купата на Краля, който ще се изиграе на 6 май на стадион „Ла Картуха“ в Севиля. Тогава Реал ще се бори за трофея с Осасуна.


В Реал се надяваха, че от УЕФА ще вземат това предвид и ще насрочат двубоя с Ман Сити за 10 май, за да дадат повече време за възстановяване на играчите на мадридчани. Дори са отправили подобна молба към президента Александър Чеферин, който обаче не я е уважил.

Така футболистите на Карло Анчелоти ще имат много малко време за възстановяване и подготовка за 1/2-финала в Шампионската лига, а то може да е дори още по-кратко, ако финала с Осасуна не завърши в редовното време и се играят продължения и дузпи.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол