Намери ни
To Top

От Челси са се свързали и с Почетино, Луис Енрике вече не е в сметките

Ръководството на Челси вече е осъществило първи директен контакт с Маурисио Почетино, който е един от кандидатите за мениджърски пост на лондончани. Разговорите са съвсем в начална фаза, като от клуба все още не са решили на 100% на кой от специалистите, с които вече преговарят, ще се спрат. 

Според Фабрицио Романо големият фаворит си остава бившият треньор на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман, с когото представители на Челси разговаряха през миналата седмица. Среща имаше и с бившия селекционер на Испания Луис Ернике, който пристигна в Лондон веднага след уволнението на Греъм Потър.


Мат Лоу от „Дейли Телеграф“ обаче твърди, че интересът към Енрике вече е охладнял и повече разговори с него няма да бъдат водени. Това пък увеличава шансовете на Тотнъм, където също търсят нов мениджър, да вземат бившия треньор на Барселона.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол