Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot438726.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Новите попълнения на Локо (Пловдив) отново са аут от сметките на Томаш – Sportove
Намери ни
To Top

Новите попълнения на Локо (Пловдив) отново са аут от сметките на Томаш

Новите попълнения на Локомотив (Пловдив) Хорхе Сегура и Алфа Конте все още са без картотека. Двамата пропуснаха предишните мачове на своя тим, а сега няма да са на разположение на Александър Томаш и за гостуването на ЦСКА 1948, научи Sportal.bg.

Все пак надеждите на пловдивския тим са, че Сегура и Конте ще могат да вземат участие в двубоя на Локомотив със Спартак (Варна). Тази събота “смърфовете” гостуват в Бистрица на ЦСКА 1948, а на 28 приемат варненските “соколи”.



Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558