Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Ludogorets31.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лудогорец излиза за задължителна победа срещу Ботев – Sportove
Намери ни
To Top

Лудогорец излиза за задължителна победа срещу Ботев

Лудогорец посреща Ботев Пловдив в Разград в среща от 9-ия кръг на „А“ група, днес от 20:00 часа. Шампионите продължават гонитбата на върха с тима на Литекс, който вчера надигра с 1:0 Черно море и дръпна с 3 точки напред. Сега в Лудогорец се надяват да застигнат ловчанлии, като запишат задължителни 3 точки у дома.

Домакините отново не могат да разчитат на контузения си титулярен вратар Владислав Стоянов.


Освен него мачът ще пропусне и наказаният Светослав Дяков. Така Ераносян се очаква да заложи на Милан Борян на вратата и Сисиньо, Козмин Моци, Александър Александров и Натаниел в защита. Препелица и Лукас Саша вероятно ще бъдат двойката опорни халфове, а Марселиньо отново ще бъде в ролята на плеймейкър. Върджил Мисиджан и Александър Василев ще оперират по двете крила, а атаката ще води Клаудиу Кешеру.

Ботев ще бъде без контузените Мариан Огнянов и Серкан Юсеин, но в състава след изтърпяно наказание се завръща Лъчезар Балтанов. Гостите се очаква да стартират с Голас на вратата, Йордан Христов, Пламен Николов, Даниел Златков и Филип Филипов в отбрана. Карето в халфовата линия ще се състои от Васев, Гамаков, Балтанов и Генов, а в атака ще действат Варела и Алекс Колев.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558