Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot438522.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Киеза под въпрос за реванша със Спортинг – Sportove
Намери ни
To Top

Киеза под въпрос за реванша със Спортинг

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че има две въпросителни за утрешния двубой срещу Спортинг и едната от тях е участието на Федерико Киеза и дали той ще започне като титуляр. “Бианконерите” гостуват в Лисабон в реванш от четвъртфиналите на Лига Европа. Първата среща завърши 1:0 за италианците, но съперникът им пропусна няколко много чисти положения в Торино.

Алегри коментира и обжалването на наказанието на клуба с лишаване от 15 точки в първенството: “Очакваме присъдата.


Знехме, че днес е важен ден. Когато стане ясна, ще я останим настрана и ще се концентрираме върху мача”.

“Надяваме се да стигнем до полуфиналите. Това е важна цел, но е и лесна, защото Спортинг отстрани Арсенал и вече показа срещу нас колко е добър”, допълни специалистът. Той даде информация и за състоянието на играчите: “Шчесни е добре, както и Рабио, който тренира пълноценно. Имам едно съмнение в халфовата линия и едно в нападение. Едното от тях е Киеза, но ще реша утре”.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558