Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot438508.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Интер – Бенфика (съставите) – Sportove
Намери ни
To Top

Интер – Бенфика (съставите)

Тази вечер е мачът-реванш между Интер и Бенфика от 1/4-финалите в Шампионската лига. В първата среща „нерадзурите“ спечелиха с 2:0 и вече се чувстват с единия крак в следващата фаза, където вече ги очаква вечният им враг Милан. „Лисабонските орли“ обаче са изключително коварен съперник, който не бива да бъде подценяван.

Треньорът на домакините Симоне Индзаги е избрал да започне мача с Лаутаро Мартинес и Един Джеко в предни позиции.


В средата на терена ще действа триото Николо Барела, Хенрих Мхитарян и Марсело Брозович, а халф-бекове са Дензъл Дъмфрис и Федерико Димарко.

За гостите Роджер Шмид е предпочел да заложи на Гонсало Рамош като изнесен нападател и Жоао Марио зад Гърба му. На крилата започват Рафа Силва и Фредрик Орсенс, а в средата на терена ще си партнират Чикиньо и Флорентино.

ИНТЕР: Онана, Дармиан, Ачерби, Бастони, Дъмфрис, Барела, Брозович, Мхитарян, Димарко, Джеко, Лаутаро

БЕНФИКА: Влаходимос, Жилберто, А. Силва, Отаменди, Грималдо, Чикиньо, Флорентино, Марио, Р. Силва, Орсенс, Г. Рамош


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558