Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot438256.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Пиоли: Много добре помним откъде започнахме – Sportove
Намери ни
To Top

Пиоли: Много добре помним откъде започнахме

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли оцени високо представянето на своя отбор в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига срещу Наполи. “Росонерите” направиха равенство 1:1 на “Диего Армандо Марадона” и с общ резултат 2:1 се класираха за полуфиналите на турнира за седми път, като изравниха постижението на Ювентус. 

“Много добре помним мача срещу Рио Аве, с който започна европейското ни пътешествие. Всички ни считаха за аутсайдер срещу Наполи, но заслужено продължаваме напред”, каза Пиоли.


 

“Извървяхме дълъг път. Тренирам футболисти с големи сърца. Стиснахме зъби и издържахме натиска на съперника”, продължи наставникът на Милан. 

“Резултатът от първия мач от една страна ни помогна, но от друга ни ограничи. Предвид приисъствието на Осимен, решихме да изтеглим линията на защитата по-назад. Дадохме топката на Наполи, което беше логично следствие от тактиката ни. Благодаря на всички момчета за самопожертвователната игра”, изтъкна Спалети. 

Попитан за евентуалното миланско дерби срещу Интер на полуфиналите, той отговори: “Най-вероятно така ще се случи. На полуфиналите всички отбори са силни. Постигнахме много и не искаме да спираме дотук”.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558