Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot438068.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хави Грасия: Защитата е нещо, върху което трябва да работим – Sportove
Намери ни
To Top

Хави Грасия: Защитата е нещо, върху което трябва да работим

Лийдс трябва да намери повече стабилност в защита, за да може да се бори да избегне изпадането, смята мениджърът на тима Хави Грасия. Воденият от него отбор допусна повече от 5 гола във втори пореден мач във Висшата лига за първи път в историята си. Лийдс загуби от Ливърпул с 1:6 няколко дни след като отстъпи и от Кристъл Палас с 1:5. Тимът има най-лошата защита в първенството, допуснала 60 гола в 31 мача, а йоркширци само на две точки от зоната на изпадащите.


 

„Трудно е да приемем мача днес, както и резултата. Губим стабилност по време на нашите двубои. Може би първият гол падна след игра с ръка (б. а. – Трент Алегсандър-Арнолд), но след това няма какво да се каже. Трябва да се подобрим за следващия мач. Защитата е нещо, върху което трябва да работим и подобрим. Това е нещо, което не сме правили в предишните мачове, а сега сме в най-важната част от сезона. Трябва да бъдем по-солидни“, смята Грасия. 

Футболистите на Лийдс бяха освирквани от феновете след края на мача. 

„Днес се изправихме срещу много добър отбор. Те играха много по-добре, заслужиха си резултата. Ние опитахме, но бе невъзможно да направим повече“, добави испанецът. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558