Намери ни
To Top

Шеф на „червените“: Безличен мач! С притеснение не се печели титлата

Изпълнителният директор на ЦСКА – София Филип Филипов даде мнението си пред репортерите на Националния стадион „Васил Левски“. Някогашният централен защитник призна, че не е доволен от резултата и играта на тима на Саша Илич.

„Получи се един безличен мач, двата отбора бяха прекалено предпазливи, гледаха да не загубят. Напрежение нормално да има, лесно е вкъщи, когато се бориш да станеш шампион, нормално.


Футболистите затова са селектирани, затова са професионалисти – за да носят на напрежение. 

Моето най-голямо желание е да има юноши в отбора, да има идентичност, затова сме направи програма в школата, но това ще даде отражение по-нататък, решение на треньора е стартовата единайсеторка.

Футболистите имаха желание, вложиха се в мача, но просто за мен имаше повече притеснение, повече страх от необходимото, повече респект към отбора на Левски, мое мнение е това. Да, работиха, влошиха се, но не така исках да видя нашия отбор днес. Няма как с притеснение, с оправдания за напрежение да се спечели титлата. Трябва да има заряд в играта ни, тогава ще спечелим титлата. 

Не ме притеснява това, че не сме победили, тези дербита са трудни, водим на Лудогорец все още, две точки, имаме директен мач след две седмици на „Армията“, не се притеснявам. Идеята ни беше да спечелим мача, не се получи. 

Забелязах напрежението между двата наши играчи, не е приятно, но в такъв мач не им издържаха нервите. Не сме се радвали, че не сме загубили, не знам какво е имал предвид Ивелин Попов. Напротив, бяхме много разочаровани и не сме радостни от резултата днес“, заяви Филип Филипов.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига