Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot437394.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Де Лаурентис се помири с ултрасите на Наполи, след като се сдоби с лична охрана – Sportove
Намери ни
To Top

Де Лаурентис се помири с ултрасите на Наполи, след като се сдоби с лична охрана

Собственикът на Наполи Аурелио Де Лаурентис успя да се помири с ултрасите на тима след днешна среща между двете страни. С това се похвали самият той с публикация в социалните мрежи.

Де Лаурентис качи снимка, на която е заобиколен от представители на ултрасите на „партенопеите“. „Ние сме Наполи.


Президент и тифози, обединени за победа!“, написа той като коментар.

Както е известно, през последните няколко седмици имаше напрежение между двете страни, породено от скъпите билети за домакинските мачове на Наполи и отказа на клуба да си сътрудничи с тифозите около празненствата за очакваната титла в Серия „А“. То взе връх по време на загубата с 0:4 от Милан на „Диего Армандо Марадона“, когато ултрасите запазиха мълчание в знак на протест по време на целия двубой. 

Любопитното е, че примирието идва на фона на днешните информации, че Де Лаурентис се е сдобил с лична охрана по нареждане на местните власти.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558