Намери ни
To Top

Съставите на Челси и Брайтън

Мъките на Челси продължиха и след смяната на треньора и Франк Лампард стартира с две загуби. Лондончани нямат победа в последните си пет мача във всички турнири.


“Сините” се изправят срещу един от най-силно представящите се отбори през този сезон в лицето на Брайтън.

Тимът на Роберто Де Дзерби загуби от Тотнъм миналия кръг, като това сложи край на серия от седем поредни мача без поражение във всички турнири. Брайтън има седем точки повече от днешния си съперник и напълно реални шансове да играе в евротурнирите през следващия сезон.

Лампард е направил шест промени от мача с Реал през седмицата. Калиду Кулибали е с контузия, а Н’Голо Канте, Тиаго Силва и Кай Хавертц, който бе резерва срещи “белите”, също не са в групата. Жоао Феликс, Матео Ковачич и Рийс Джеймс са на пейката. На техните места започват Беноа Бадиашил, Тревор Чалоба, Денис Закария, Конър Галахър, Кристиан Пулишич и Михайло Мудрик. Промените вероятно са с идея да бъдат запазени някои играчи за реванша с Реал Мадрид.

ЧЕЛСИ – БРАЙТЪН

ЧЕЛСИ: Кепа, Чалоба, Фофана, Бадиашил, Чилуел, Фернандес, Галахър, Закария, Пулишич, Мудрик, Стърлинг
БРАЙТЪН: Санчес, Велтман, Уебстър, Дънк, Еступинан, Грос, Кайседо, Марч, Мак Алистър, Митома, Фъргюсън


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол