Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot437252.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ясни са датите на сблъсъците между Олимпиакос и Фенербахче – Sportove
Намери ни
To Top

Ясни са датите на сблъсъците между Олимпиакос и Фенербахче

Вече е ясна пълната програма за плейофите в Евролигата. Както е известно, Олимпиакос на Александър Везенков ще се изправи срещу Фенербахче в зрелищен четвъртфинален сблъсък, като първият мач между двата тима ще се проведе на 26 април (сряда) от 21:45 в Пирея. Мач №2 от серията ще се изиграе два дни по-късно отново на територията на гърците.

След това битката се измества в Истанбул за третия двубой на 3 май, а при необходимост мач №4 ще бъде на 5 май, докато решителният пети дуел ще се проведе на 9 или 10 май в Гърция. В серията се играе до три победи от общо възможни пет срещи.

Олимпиакос спечели и двата си мача срещу Фенербахче в редовния сезон, и то с убедителни разлики. В първия мач в Пирея гърците надиграха своя опонент с 94:67 след 21 точки на Александър Везенков, а след това триумфираха с 93:73 в Турция в двубой, в който българинът оформи дабъл-дабъл от 12 точки и 12 борби.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558