Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot436880.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Съдията, който удари Робъртсън, се размина без наказание – Sportove
Намери ни
To Top

Съдията, който удари Робъртсън, се размина без наказание

Футболната асоциация на Англия взе решение да не наказва страничния рефер Константин Хацидакис, който удари с лакът бранителя на Ливърпул Анди Робъртсън на полувремето на мача с Арсенал, завършил 2:2. 

Инцидентът на „Анфийлд” не се видя в реално време, но веднага след мача в социалните мрежи се появиха множество видео клипове, в които си личи как съдията удря в брадичката защитника на „червените”. 

След изслушването на самия рефер и футболиста на Ливърпул, както и след преглеждането на ситуацията от всички възможни ъгли, от Футболната асоциация са преценили, че няма основания за сериозна санкция. 

Самият рефер обяви, че вече е поднесъл своите извинения към  Робъртсън.



Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558