Намери ни
To Top

Джулио Саби: Далеч съм от добрата форма, но съм готов да играя

Шампионът на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) показа класа в защитата на титлата си и преодоля без много проблеми Левски с 3:0 гейма (23:25, 20:25, 21:25). 

Втората среща от серията е утре, отново в София. 

Третият мач ще се играе в Пазарджик в неделя, а победителят ще бъде определен след три победи в 5 мача.

По-рано днес ЦСКА (София) взе аванс от две победи над Нефтохимик след 3:1 гейма във втората среща.


Домакините от Левски имаха две победи над Хебър в редовния сезон и сега се опитаха да се противопоставят максимално. И го направиха, тъй като в нито един от геймовете не се предадоха или пък допуснаха голям пасив.

“Беше добър двубой за нас. Познаваме Левски, но утре ще е следващ епизод от тази битка. Далеч съм от добрата форма, но съм готов да играя и се надявам да помогна на отбора. Поздравления за всички мои съотборници, но утре ни предстои следваща битка. Започнахме да натискаме от начало на сервис, работихме много добре на блокада. За мен това е първи мач от един месец, но ние сме готови и в настроение за плейофи. Плейофите са като друг, нов сезон – засега свършихме добра работа, но има още много. Утре със сигурност ще е по-трудно, те няма да имат какво да губят, те са млади и добри играчи. Трябва да започнем като днес”, заяви Джулио Саби.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Ощр от категория Волейбол