Намери ни
To Top

Александър Чакмаков пред Sportal.bg: Потенциалът е тук и се реализира

Членът на Управителния съвет на ЦСКА Александър Чакмаков бе много щастлив след изтръгнатата победа с 88:86 над Черноморец в дербито на 30-ия кръг в НБЛ. Ето какво сподели шефът на “червените” пред нашата камера:

“Щастлив съм по две причини – първо, защото вече сме победили всички отбори по два пъти, особено силните. Тимът се развива и върви напред. Потенциалът е тук и се реализира.


От друга страна мачът беше много труден с обрати. Както го спечелихме, така можехме и да го загубим. Играчите показаха психическа устойчивост и подходиха с разум. Преборихме се с тактическа дисциплина и в ендшпила играхме с много разумна игра на Чо и на Брандън. Много важни кошове имаше и от Брандън и от Алекс. Аз имам забележки към съдийството през първото полувреме. До 17-ата минута Черноморец бяха с два фала, и то на две резерви. Нито един от основните играчи нямаше фал. В този мач и двата отбора направиха много технически грешки, така че нормално и съдиите да направят. Не смятам, че съдийството е повлияло на изхода на някой мач, още по-малко днес”, сподели Чакмаков.

Какво още каза членът на УС на “червените”, чуйте в прикачения видеоклип.

Ощр от категория Баскетбол