Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Владо-Стоянов.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Влади Стоянов на линия срещу Литекс – Sportove
Намери ни
To Top

Влади Стоянов на линия срещу Литекс

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов се възстановява по-бързо от очакваното и съвсем скоро ще бъде готов за игра. Почти сигурно националът ще попадне в групата за битката с Литекс, която е на 26 септември в Разград.

Футболист номер 1 на България за 2014 г. се контузи по време на сбора на националния отбор за срещите с Норвегия и Италия, а след това претърпя и операция на менискус.


Очакваше се той да се възстановява месец, но за щастие на Едуард Ераносян ще бъде готов седмица по-рано. Стоянов започна леки бегови упражнения и съвсем скоро ще бъде на разположение на своя треньор. Титуляр на вратата на Лудогорец в момента е Милан Борян.

Освен Стоянов, Ераносян няма да може да разчита на още двама свои футболисти за срещата с Ботев – контузеният централен нападател Жуниор Кишада и наказаният капитан Светослав Дяков.

Халфът получи червен картон срещу Берое и сега лентата ще е на ръката на Козмин Моци, който по принцип е трети капитан.
Почти сигурно Едуард Ераносян ще избере Андрей Препелица за заместник на Дяков в центъра на халфовата линия. За другата позиция ще се борят Абел Анисе и Лукас Саша. Бразилецът бе титуляр в срещата с Берое, но се представи много слабо и навярно сега ще остане на пейката, съобщи „Меридиан мач“.

Със сигурност нападателят Цветелин Чунчуков няма да има възможност да играе срещу бившия си отбор Ботев, тъй като отново ще бъде извън групата за мача.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558