Намери ни
To Top

Байерн остава без Чупо-Мотинг за мача с Манчестър Сити утре, французин поднови тренировки

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Ерик Максим Чупо-Мотинг ще пропусне първия мач на тима от четвъртфиналите на Шампионска лига срещу Манчестър Сити, съобщиха от пресслужбата на клуба.

34-годишният нападател има проблеми с коляното и няма да лети с отбора за Англия, където на 11 април ще се проведе първият мач от сблъсъка.

Камерунецът напоследък е преследван от травми, като наскоро пропусна няколко мача заради проблеми в гърба. Чупо-Мотинг не игра и през уикенда при победата над Фрайбург.

Междувременно при баварците има и добра новина, след като френският защитник Люка Ернандес се завръща с отбора и вече тренира с топка .

Защитникът е възстановен след тежката контузия, която получи на световното първенство в Катар. Ернандес скъса кръстни връзки в дясното коляно по време на откриващия мач на Франция от груповата фаза на Мондиала срещу Австралия (4:1) миналия ноември.

През настоящия сезон 27-годишният Ернандес има 7 изиграни мача в Бундеслигата. Договорът на бранителя с Байерн е до лятото на 2024 година.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол