Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot435918.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Отборите на Левски откриват турнира за звезди на бъдещето до 14 години – Sportove
Намери ни
To Top

Отборите на Левски откриват турнира за звезди на бъдещето до 14 години

Мъжкият и женският волейболни отбори на „Левски“ ще просъстват на откриването на първия турнир по волейбол за момчета и момичета „А1 Звезди на бъдещето до 14 г.“, организиран от волейболен клуб „Левски София“.


Мъжете на „сините“, на които предстои полуфинал в шампионата, и състезателките от дамския тим ще поздравят тръгналите по техните стъпки млади волейболисти от различни български клубове, които се включват в турнира.

Надпреварата ще е на 10 и 11 април в спортна зала „Левски София“.

При момчетата ще участват „Левски София“, „Хебър“, „Славия“ и „Виктория“. При момичетата ще играят „Левски София“, „Марица“, „Славия“ и ЦПВК.

Официалното откриване ще бъде на 10 април (понеделник) от 11,15 часа. На церемонията ще присъстват също съпрезидентите на ВК „Левски София“ Давид Давидов и Владимир Николов, както и Евгени Иванов – председател на Комисията по детско-юношески волейбол към Българската федерация по волейбол.

Волейболен клуб „Левски София“ продължава да създава добри новини за младите волейболисти в България, избрали да преследват мечтите си чрез най-успешния отборен спорт у нас.

След като вече превърна в традиция силния международен турнир за момчета и момичета до 15 години, ръководството на „Левски“ реши да започне да организира и надпревара за една година по-малките таланти в България. Така се роди „А1 Звезди на бъдещето до 14 г.“ или своеобразното начало на мечтата за звездите на бъдещето.

Турнирът ще се проведе с подкрепата на Българската федерация по волейбол.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558