Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot435818.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Защитници доближиха Атлетико на 2 точки от Реал Мадрид – Sportove
Намери ни
To Top

Защитници доближиха Атлетико на 2 точки от Реал Мадрид

Атлетико Мадрид показа, че до последно ще преследва второто място в Ла Лига, заемано от градския съперник на „дюшекчиите“ Реал Мадрид. Отборът на Диего Симеоне надви с 2:1 като гост Райо Валекано и вече е само на 2 точки зад „белите“, които вчера отстъпиха с 2:3 у дома на Виляреал. Попаденията за Атлетико отбелязаха Науел Молина и Марио Ермосо в рамките на две минути преди почивката. В средата на втората част Флориан Лежюн от Райо получи червен картон, а Фран Гарсия в 85-ата минута реализира почетното попадение за „пчеличките“.


 

След днешния успех Атлетико има 7 победи от последните си 8 мача в първенството и е в най-добра форма от всички тимове. Райо е на другия полюс и не познава вкуса на успеха от началото на февруари. отборът на Андони Ираола заема 9-а позиция в класирането с 37 точки, но на практика загуби шансове да се бори за участие в евротурнирите.

Райо започна смело, но гостите се възползваха от първите си две положения пред вратата на Столе Димитриевски и поставиха мача под свой контрол. В 22-ата минута перфектна контра на Атлетико, организирана от Антоан Гризман, завърши с гол на Молина. Световният шампион с Аржентина посвети попадението си на Анхел Корея, който преди няколко дни загуби майка си. В 24-ата минута Яник Ферейра-Караско центрира от корнер и Ермосо заби втори гол за „ло колчонерос“. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558