Намери ни
To Top

Половинката на Валверде коментира темата, която предизвика скандала около играча

Половинката на халфа на Реал Мадрид Федерико Валверде – Мина Бонино, използва Туитър, за да коментира темата около нейната бременност, която предизвика удара на уругвайския национал в лицето на крилото на Виляреал Алехандро Баена след снощния мач между техните отбори.

Според местните медии повод за проявата на насилие на Валверде е станала провокация на Баена в двубоя между Реал Мадрид и Виляреал за Купата на краля на 19 януари. Смята се, че тогава испанският играч се подиграл на халфа на “лос бланкос”, казвайки му: “Плачи сега, след като детето ти няма да се роди”. Това става няколко дни, след като Бонино разкрива, че с Валверде са имали съмнения около това дали бременността ѝ ще бъде успешна, като впоследствие тези подозрения се оказват неоснователни.


Днес Баена първо отрече да е изричал тези думи, а след това сподели публикация в Туитър на потребител, според който разкритието на Баена е станало месец след въпросния мач. Това обаче не е така, тъй като тя засяга тази тема със свой пост в Инстаграм на 15 януари. Раздразнена около спора за датата на разкритията, журналистката написа като коментар в Туитър следното: “Трябва ли да изляза и да дам обяснение за това кога ми казаха, че бременността ми може да не продължи? Мълчахме почти два месеца, чакайки резултатите, за да знаем дали можем да продължим или не, след като бременността ми вече беше в ПЕТИЯ месец. Границата е болката на друг човек и изтърпях достатъчно, за да не дойдат да ме разпитват за датите около здравето на детето, което очаквам. Въпреки всичко това, аз от сърце не пожелавам на никого да му се налага да премине през подобна ситуация”.

Ощр от категория Любимец 13