Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot435724.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Илиан Илиев: Труден мач, доволен съм, че победихме – Sportove
Намери ни
To Top

Илиан Илиев: Труден мач, доволен съм, че победихме

Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след победата на своя тим над Хебър. “Моряците” се наложиха с 1:0 като гости в Пазарджик, а специалистът призна, че е доволен от успеха на своя тим.

“Мисля, че беше труден мач, предвид много обстоятелства – пътуването, имаше и лека умора. Любо Пенев винаги, където и да отиде, внася по-различно настроение и отделно на това смяната на схемата им оказа влияние.


Използваха няколко пъти контраатаки. Бяхме търпеливи, но не рискувахме в последната третина. Мачът си отиваше да не можем да отбележим, но сме доволни, че победихме. Радвам се.

Мисля, че левият ни фланг работеше и първото, и второто полувреме. Имахме около 20 центрирания оттам, но проблемът беше, че другият ни фланг не работеше.

Последните години знаете, че винаги играем за победа – и за първата шестица, и за полуфиналите. Колкото може да не позволяваме на противника да играе. Похвалвам играчите, че днес стиснаха зъби и се справиха.

Да не казваме големи думи. В момента е хубаво да има зрелище за хората, да си гледат мачовете. Мисля, че и при нас можеше да е по-благосклонна програмата, абсурдно е ЦСКА – Левски да е след Великден в понеделник. Такива празници като Коледа и Великден за нас са святи. Можеше да се измисли нещо по програмата, че да е по-гъвкава, дори и сега да играем в сряда, ако трябва. Трябва да се мисли и за тези хора, които идват да играят”, заяви Илиев.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558