Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot435295.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25

Победата е без алтернатива за Лудогорец срещу Ботев (Враца) – Sportove
Намери ни
To Top


Победата е без алтернатива за Лудогорец срещу Ботев (Враца)

Лудогорец и Ботев (Враца) се изправят един срещу друг в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „Хювефарма Арена“ е от 17:30 ч. и ще бъде ръководен от Никола Попов.

„Орлите“ ще търсят задължителен успех, който да ги задържи максимално близо до върха в класирането.


В момента тимът на Ивайло Петев изостава с 4 точки от лидера ЦСКА и ще иска да скъси тази дистанция, поне до срещата на “червените” в неделя.


Разградчани се намират в отлично настроение, след като през седмицата се класираха за полуфиналите на Sesame Купа на България след успех над Спартак (Варна). Жребият отреди на тази фаза от турнира Лудогорец да се изправи срещу Черно море, като финалистът ще бъде решен след два мача.

Ботев (Враца) продължава да се бори да се измъкне от опасната зона. Отборът, воден от Даниел Моралес, заема 11-о място в класирането и се намира на четири точки зад десетия Ботев (Пловдив). Преди паузата за националните отбори „зелените“ не успяха да победят Пирин у дома след куп пропуски пред противниковата врата.

Задачата пред врачани днес ще бъде много трудна, но гостите ще опитат да поднесат изненада срещу шампионите. Моралес няма да може да разчита на част от основните си играчи – наказаните Меси Биатомусока и Браян Переа, както и контузените Луис Соарес и Петко Ганев.

Ивайло Петев също има някои кадрови проблеми в състава си. След контузиите на Рик Джонатан, Диниш Алмейда, Доминик Янков и Антон Недялков, вчера стана ясно, че Тодор Неделев също ще бъде извън игра близо месец.

Първият двубой между Лудогорец и Ботев (Враца) по-рано през сезона завърши с категоричен успех с 4:0 за разградчани.

ЛУДОГОРЕЦ – БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ:

БОТЕВ (ВРАЦА):

НАЧАЛО: 17:30 часа 
СТАДИОН: „Хювефарма Арена“, Разград 
СЪДИЯ: Никола Попов


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558