Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot435287.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Барселона въвежда крути мерки, за да си върне Меси – Sportove
Намери ни
To Top

Барселона въвежда крути мерки, за да си върне Меси

Ръководството на Барселона ще въведе крути икономически мерки с цел намаляване на разходите, за да си подсигури необходимите средства за връщането на суперзвездата Лионел Меси от Пари Сен Жермен. Предполага се, че първото перо по свиване на бюджета, което каталунските босовете ще предприемат, е да намалят заплатите на футболистите.

През зимния трансферен прозорец Барселона нямаше възможност да пазаруват играчи, а голямата им цел през лятото е да връщането на Меси, на когото ще бъде предложен едногодишен договор.


Задачата по покриването на заплатата на световния шампион обаче е прекалено сложна.

Според Relevo възнагражденията на всички футболисти ще бъдат намалени с 15%, за да не се надвишава тавана по правилата на Ла Лига. Във вчерашния 7 април (петък) италианският журналист Фабрицио Романо написа в профила си в Туитър, че от клуба са готови да предложат годишна заплата от 400 милиона евро на победителя от Мондиал 2022 в Катар.

Не е ясно обаче дали Барселона ще може да си позволи подобен бомбастичен входящ трансфер, защото каталунците са обвинени в корупционна схема и ако бъде доказана вината им, те ще бъдат наказани тежко.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558