Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot434645.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гигант разби Атлетик в мач белязан от тежка контузия – Sportove
Намери ни
To Top

Гигант разби Атлетик в мач белязан от тежка контузия

Гигант (Съединение) победи с 4:0 като гост Атлетик (Куклен) в мач от 27-ия кръг на Югоизточната трета лига. Точни за гостите бяха Васил Василев и Георги Чукалов преди почивката, а през втората част успеха оформиха Райко Алов и Георги Мавродиев. 

Срещата бе белязана от тежка контузия, която получи халфа на домакините Кирил Личев. Полузащитникът обърна ръката си при едни падане и трябваше да бъде заменен принудително и откаран с линейка още в средата на първата част.


 

С победата си днес Гигант запази дистанцията от лидера Несебър. Тимът от Съединение с 60 точки на втора позиция – на три от първия. Атлетик пък е в серия от четири поредни загуби и е с 27 точки на 15-а позиция.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558