Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot434435.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Арда и ЦСКА 1948 определят последния полуфиналист за Купата на България – Sportove
Намери ни
To Top

Арда и ЦСКА 1948 определят последния полуфиналист за Купата на България

Тази вечер Арда и ЦСКА 1948 ще определят последния полуфиналист в турнира Sesame Купа на България. Двата отбора се изправят един срещу друг на „Арена Арда“ от 18:30 часа, а двубоят ще бъде ръководен от Валентин Железов.


Участие в евротурнирите е цел и за „сините“, и за „червените“. Купата е по-прекият път към международната сцена, така че и двата тима ще опитат да направят крачка към следващата фаза на надпреварата.



Днешните съперници вече се срещнаха два пъти по-рано през сезона в efbet Лига, като столичният тим постигна две победи с по 1:0. Сега футболистите на Тодор Янчев ще бъдат не по-малко мотивирани за успех, който ще ги нареди до отборите на Локомотив (София), Лудогорец и Черно море във финалната четворка за Купата.

Домакините от Кърджали записаха три загуби в последните си 4 шампионатни срещи преди паузата за националните отбори, а Александър Тунчев се надява на значително по-добро представяне днес. Арда изигра една контрола по време на паузата, в която победи Крумовград с 3:0.

ЦСКА 1948 пък се наложи с 2:0 над сръбския гранд Партизан в престижна проверка, а в герой за „червените“ се превърна Светослав Диков, който реализира и двата гола.

Тодор Янчев няма да може да разчита на двама от основните си играчи в състава. Елитон и Георги Русев ще пропуснат срещата на „Арена Арда“, тъй като са наказани заради натрупани картони, а очакванията са техните места да бъдат заети от Симеон Петров и Бирсент Карагарен.

18

ЦСКА 1948 - Арда (Кърджали)

Наставникът на домакините няма сериозни кадрови проблеми и ще заложи на най-доброто, за да класира отбора си на полуфинал.

Sesame Купа на България, 1/4-финал:

АРДА – ЦСКА 1948

Вероятни състави:

АРДА (4-2-3-1): Господинов; Лозев, А. Петков, Сало, Желев; Юруков, Р. Цонев; Ковачев, Тунгара, С. Иванов; Боруков

ЦСКА 1948 (4-1-4-1): Наумов; Фуртадо, С. Петров, Даскалов, Джонатан; Чочев; Карагарен, Умарбаев, Бастунов, Р. Кирилов; Сердюк

СЪДИЯ: Валентин Железов
СТАДИОН: „Арена Арда“
НАЧАЛО: 18:30 часа


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558