Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot434365.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Съставите на Ювентус и Интер – Sportove
Намери ни
To Top

Съставите на Ювентус и Интер

Ювентус и Интер се изправят един срещу друг в първи мач от полуфиналите в турнира за Купата на Италия. „Бианконерите“ са в значително по-добра форма, а освен това спечелиха и двата сблъсъка срещу „нерадзурите“ в Серия „А“ през настоящия сезон – 2:0 в Торино и 1:0 в Милано. 

Юве стигна до победата в 8 от последните си 9 мача във всички турнири и възроди надеждите си за класиране в Шампионската лига. Интер е на другия полюс и през уикенда регистрира трета поредна шампионатна загуба, след която се смъкна на 4-ата позиция в подреждането.


Старши треньорът Симоне Индзаги получи ултиматум от ръководството и евентуален провал днес може да доведе до уволнението му.

При победата над Верона (1:0) наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри даде почивка на част от титулярите, които днес се завръщат в състава. Атаката води Душан Влахович, подкрепян от Анхел Ди Мария. По двата фланга ще действат Хуан Куадрадо и Филип Костич, а тримата защитници пред Матия Перин са Данило, Бремер и Гати.

Интер отново ще е без контузените Милан Шкриняр и Хакан Чалханоолу. В предни позиции този път започват Лаутаро Мартинес и Един Джеко вместо разочаровалите срещу Фиорентина Ромелу Лукаку и Хоакин Кореа. На вратата е Самир Ханданович, а защитното трио съставят Данило Д’Амброзио, Франческо Ачерби и Алесандро Бастони. В средата на терена ще се разчита на Николо Барела, Марсело Брозович и Хенрих Мхитарян. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558