Намери ни
To Top

В Челси вече са започнали преговори с Луис Енрике

В Челси вече са стартирали преговори с доскорошния селекционер на Испания Луис Енрике, твърди AS. Бившият наставник на Барселона, Рома и Селта е сред основните кандидати за нов мениджър на лондончани след освобождането на Греъм Потър.

Според изданието представител на Енрике в преговорите с Челси е неговият бивш асистент от периода му начело на “вълците” Иван де ла Пеня, който също така е агент на играчи като Гави и Ерик Гарсия. Вестникът също така отбелязва, че още два английски клуба проявяват интерес към испанския специалист.


Става въпрос за Тотнъм, които наскоро уволниха Антонио Конте, както и Манчестър Сити, но “гражданите” биха предприели действия само ако Пеп Гуардиола ги напусне след края на сезона.

Междувременно, “Телеграф” пише, че освен с Енрике, в Челси искат да се свържат с още четирима потенциални заместници на Потър преди да вземат решението за своя нов постоянен мениджър. Става въпрос за свободните Юлиан Нагелсман и Маурисио Почетино, треньора на Наполи – Лучано Спалети и още един кандидат, който обаче за момента е неизвестен.

Фабрицио Романо пък подчертава, че Енрике иска да се върне към треньорството възможно най-скоро и че приоритет му е именно начинание в Премиър лийг. Популярният журналист добавя, че наставникът би се съгласил единствено на дългосрочен проект с ясни план и идеи, като засега изчаква подходящата възможност.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол