Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot434245.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Свитолина: WTA не оказа достатъчно силна подкрепа за украинските тенисистки – Sportove
Намери ни
To Top

Свитолина: WTA не оказа достатъчно силна подкрепа за украинските тенисистки

Международната федерация по тенис за жени (WТА) не подкрепи достатъчно силно украинските спортистки, категорична е Елина Свитолина. Тя се завърна в професионалния тур след майчинство и в момента играе на турнира “Чарлстън Оупън” в САЩ.

Свитолина каза още, че нейната сънародничка Лесия Цуренко правилно се оттегли от Индиън Уелс, след като получи паник атака.

„Страхуваме се и чувстваме празнота.


Случилото се с Лесия е много тъжно. Могат да ни разберат само хора, които са останали без дом и не се чувстват в безопасност никъде. Имаме семейства, които продължават да бъдат бомбардирани в Украйна. Разбира се, че ще се страхуваме и ще чувстваме празнота“, каза тя за френското издание “Екип”.

“WТА можеше да направи много, много повече. Сега вече е късно. Видяхме само безброй писма и интервюта, които бяха напълно безполезни“.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558