Намери ни
To Top

Мбапе e обещал на феновете на Пари Сен Жермен да спечели Шампионската лига

Килиан Мбапе не изглежда като футболист, който има намерение да напуска Пари Сен Жермен през предстоящото лято и да премине в Реал Мадрид, съобщава RMC Sport. Нападателят е обещал на радикалните ултраси на парижани, че ще спечели Шампионската лига с отбора, твърди изненадващо изданието. 

Френският национал бе на среща с феновете от К-Soce Team заедно с Джанлуиджи Донарума и Ашраф Хакими по случай рождения ден на организацията. Това означава, че Мбапе почти сигурно смята да изпълни договора си с ПСЖ, който е до 2025 година.


През настоящия сезон Пари Сен Жермен отпадна от Шампионската лига от Байерн Мюнхен на осминафиналите в турнира. От Реал Мадрид вече отказват да коментират трансфера на Мбапе, след като през миналата година преминаването му в испанската столица пропадна и той подписа нов договор с ПСЖ за рекордна заплата. Късно снощи ПСЖ загуби с 1:0 домакинството си на Лион в Лига 1. Парижани продължават да са начело в първенството, но само с шест точки преднина пред Ланс.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол