Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot433895.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Марко за Перес: Сам си създава проблеми – Sportove
Намери ни
To Top

Марко за Перес: Сам си създава проблеми

Съветникът на Ред Бул във Формула 1 доктор Хелмут Марко обяви, че е доволен от резултатите в Гран При на Австралия и уточни, че това е бил максимумът, който са можели да вземат двамата пилоти – Макс Верстапен спечели, а Серхио Перес завърши пети.

Доктор Марко похвали Верстапен за представянето му като акцентира и на внимателното начало на състезанието от страна на световния шампион.

“Макс направи каквото трябваше във всички битки на пистата, в които участва – обясни доктор Марко. – Особено в началото. Пилотите на Мерцедес нямаха какво да губят и затова атакуваха сериозна на старта. По-късно, след като изпревари Хамилтън, Макс контролираше хода на състезанието. Всеки път, когато Макс и Люис са близо един до друг на пистата, винаги е опасно. Макс правилно реши да не поема толкова много рискове, защото той се бори за световната титла.”

Но Марко беше на друго мнение за Серхио Перес и обясни, че мексиканецът сам си създава проблеми на пистата.

“Чеко сам си създава проблеми, имаше проблеми в квалификацията защото блокира колелата на спирането и оттам излетя”, беше категоричен доктор Марко, който отново обясни, че проблемът не е бил свързан с баланса на спирачките, както твърдеше Перес.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558