Намери ни
To Top

Моуриньо избухна: Не ме занимавайте с тъпите си…

Жозе Моуриньо ще направи поне две промени в състава на Челси за мача с Макаби ТА от група G, а победата му е нужна след най-слабия старт на тима във Висшата лига от 29 години насам. Португалецът обаче бе изнервен от въпроси защо отборите му тръгват надолу в третия му сезон в даден клуб. „В Порто нямах трети сезон.


В Интер нямах трети сезон. В Челси пък спечелих ФА къп и Карлинг къп, в Шампионската лига играхме полуфинал. В Реал Мадрид спечелих Суперкупата, загубих финала за купата и пак бях на полуфинал в Шампионската лига. Това са третите ми сезони. Така че по-добре проверете в Гугъл, вместо да ми задавате тъпи въпроси. Този въпрос е глупав. Да ме питате за изграждането на династия е друг въпрос. Не съм правил това преди. Това е първият път, в който се опитвам да го сторя“, заяви Моуриньо.

На последната тренировка вчера Жозе бе с 23 играчи, включително Баба и Оскар, липсваше само Фалкао, който е с контузия в сухожилието. „Имам отбор, на който се доверявам, но не е нужно да са същите 11. Знам и последствията от това. Ако извадя примерно Аспиликуета, ще напишете, че имам проблем с него. Същото е с Тери, с Фабрегас. Това обаче не ме тревожи -добави Мауриньо. – Единственият ни проблем дотук е, че нямаме резултати. В други клубове трябва да се върнете 2, 3, 5, 6, 10 години, за да си спомните силна серия. При нас са само три месеца назад. Някои треньори не печелят трофей 5, 6, 10 години, докато аз съм шампион на Англия. Защо да се тревожа?“.

Срещу Моуриньо и сие тази вечер ще излезе Макаби ТА, воден от Славиша Йоканович, който рита в Челси преди 15-ина години. „Сигурно има и по-добър момент, в който да гостуваме в Лондон, но аз съм щастлив, че изобщо имаме шанс да играем с Челси. Вече изненадахме мнозина в турнира, защо да не го направим пак“, заяви сърбинът, който е лишен от наказания Елиезер Даша.

Ощр от категория Шампионска лига