Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot433497.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ювентус – Верона (съставите) – Sportove
Намери ни
To Top

Ювентус – Верона (съставите)

Тази вечер Ювентус се изправя срещу Верона в среща от 28-ия кръг на Серия „А“. За домакините на „Алианц Стейдиъм“ е нужна задължителна победа, за да продължат битката за участие в Европа догодина. Гостите пък се борят със зъби и нокти за оцеляването си в елита и всяка точка е от значение, макар в този мач да изглежда доста трудно да измъкнат нещо.

Интересното е, че Масимилиано Алегри е избрал да стартира двубоя с Аркадиуш Милик и Мойс Кийн в атака, а Душан Влахович е оставен на пейката.


В средата на терена ще действат Николо Фаджоли, Мануел Локатели и Енцо Баренечеа.

За гостите в атака стартират Кевин Лазаня и Адолфо Гаич. В халфовата линия играта ще движат Мигел Велосо, Ондрей Дуда и Адриен Тамезе.

ЮВЕ: Шчесни, Данило, Гати, Бремер, Куадрадо, Де Шилио, Баренечеа, Локатели, Фаджоли, Кийн, Милик

ВЕРОНА: Монтипо, Фараони, Чекерини, Давидович, Маняни, Депаоли, Велосо, Тамезе, Дуда, Лазаня, Гаич


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558