Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot433017.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бивш халф на Берое попадна в полезрението на Галатасарай – Sportove
Намери ни
To Top

Бивш халф на Берое попадна в полезрението на Галатасарай

Бившият футболист на Берое Гаюс Макута е пред трансфер в Галатасарай, информира „O Jogo“. Турският гранд се интересува от полузащитника, който играе към момента в Боависта. Конгоанският футболист привлече вниманието на клуба от Истанбул с представянето си през този сезон.

Макута се подвизаваше като преотстъпен в Берое за сезон и половина, но след това се върна в Брага, където през 2021 година бе продаден на Боависта за сумата от 300 хиляди евро.


По време на престоя си в Берое Макута бе един от най-силно представителите се чуждестранни футболисти в България. По това време дори се заговори за евентуален негов трансфер в шампиона Лудогорец, който в крайна сметка не бе осъществен.

Гаюс ще бъде първият конгоански футболист, който ще играе за „жълто-червения“ отбор, ако трансферът се осъществи. Конгоанският футболист има 18 гола и 48 асистенции в 178 мача през цялата си кариера.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558