Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot432943.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ПСЖ се интересува от Аймерик Лапорт – Sportove
Намери ни
To Top

ПСЖ се интересува от Аймерик Лапорт

Пари Сен Жермен също следи отблизо ситуацията със защитника на Манчестър Сити Аймерик Лапорт, пише „Футбол Инсайдър“. По всичко личи, че испанецът ще напусне „Етихад“ през лятото, тъй като в клуба планират да инвестират сериозно в привличането на Йошко Гвардиол от РБ Лайпциг. Така че това привлича вниманието на все повече клубове от Европа.

Досега се смяташе, че фаворит за подписа на Лапорт е Барселона.


Самият играч също даде знак, че желанието му е да премине на „Камп Ноу“. Каталунците обаче може и да нямат нужните финанси за подобен транфер, тъй като от Ман Сити са поставили цена от 50 милиона евро на бранителя.

Така ПСЖ може да се възползва от ситуацията и да отмъкне Лапорт под носа на Барса. Французите се оглеждат за нов централен защитник, който да заеме мястото на Серхио Рамос, който се очаква да си тръгне през лятото, когато договорът му изтече. Именно заради това те са се насочили към Лапорт.

Самият футболист също иска да напусне „Етихад“, тъй като не е доволен, че не играе редовно. През този сезон той е записал едва 16 мача във всички турнири. Към него интерес има и от страна на Челси и Ювентус.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558