Намери ни
To Top

Джеймс Мадисън: Това бе като повторен дебют

Халфът на Англия Джеймс Мадисън призна, че е много щастлив отново да е част от „трите лъва“. Той не бе играл за тима от 2019 година, когато направи своя дебют. Сега обаче полузащитникът се представи много силно при успеха с 2:0 над Украйна в европейската квалификация от група „С“.

„Чувството е все едно направих повторен дебют.


Толкова отдавна не бях играл с отбора. Работех здраво, обичам футбола и исках отново да съм част от състава на Англия. Гледах всички мачове у дома и исках да съм част от това. Аз съм футболист, който видани иска да побеждава и ми бе трудно да гледам как приятелите ми играят, а аз не съм част от това. Изминах дълъг път и съм горд от себе си. Надявам се да съм убедил селекционера, че винаги може да разчита на мен“, заяви Мадисън.

„Смятам, че се представих добре. Когато гледам запис на мача, ще имам забележки към себе си, както винаги. Гарет каза, че ще е безмислено да победим Италия, ако след това не вземем и този мач. Това бе брилянтно начало на квалификациите. Надявам се да пренеса тази добра форма и в Лестър. Не ме интересува какво казват медиите, важното е Гарет да разчита на мен. Знаех, че ще променя мнението му, ако играя добре за Лестър. Световното първенство бе важно за мен, макар да не играх заради контузия. Смятам, че помагах на отбора отстрани в лагера. Подкрепях ги с каквото мога и вероятно така съм оставил добри впечатления в треньора“, допълни футболистът.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол