Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot431825.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Официално: Антонио Конте вече не е мениджър на Тотнъм – Sportove
Намери ни
To Top

Официално: Антонио Конте вече не е мениджър на Тотнъм

Антонио Конте вече официално не е мениджър на Тотнъм. Италианският наставник се е разделил с лоднончани по взаимно съгласие, съобщиха от клуба. По всичко личи, че тази раздяла е желана и от двете страни, които са се разбрали, че е време да поемат в различни посоки. До края на сезона „шпорите“ ще бъдат водени от Кристиан Стелини, а негов помощник ще бъде Райън Мейсън.


„Можем да съобщим, че треньорът Антонио Конте се раздели с клуба во взаимно съгласие. Отборът се класира за участие в Шампионската лига през първия сезон под ръководството на Антонио. Благодарим му за свършената работа и му пожелаваме успех в бъдеще“, обявиха от Тотнъм.

„Остават ни 10 мача в Премиър лийг и трябва да се преборим за място в Шампионската лига. Всички трябва да се стегнем. Всеки трябва да вдигне нивото и да направи така, че клубът да завърши възможно най-напред в класирането и да зарадваме нашите верни привърженици“, сподели по този повод пък президентът на клуба Даниел Леви.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558