Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot431483.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Дубълът на Етър загуби в Дряново – Sportove
Намери ни
To Top

Дубълът на Етър загуби в Дряново

Дублиращият отбор на Етър допусна първа пролетна загуба, при това – в един от най-важните си мачове. Младите „боляри“ гостуваха в Дряново на последния в класирането Локомотив, като при победа можеха да направят солидна преднина от 9 т. пред съперника. Етърци обаче загубиха с 1:0, като разочароваха с играта си.


Мачът се игра на отлично подготвен терен, пред многобройна публика и идеално за футбол време. Още в 8-ата минута Константин Йорданов стреля, но вратарят Христо Иванов улови. В 18-ата минута обаче дряновци стигнаха до гол, който се оказа единствен в мача. При една контра Николай Банов изведе Константин Йорданов сам отдясно, той напредна и с удар под плонжа на вратаря вкара за 1:0.

Етърци трудно създаваха положения. Най-доброто бе в 31-ата минута след рейд на Кристиян Кънчев в наказателното поле и удар на Иван Петков, който вратарят Монин успя да спаси. Силен удар от движение на Калоян Ненчев пък мина встрани от вратата.

И през втората част дряновци продължиха да бъдат по-борбения и агресивен отбор. В 52-ата минута Николай Банов се откъсна съвсем сам, напредна, но диагоналният му удар срещна левия стълб на Христо Иванов. Веднага след това стражът на етърци извади в корнер и опасен удар на Радостин Стоилов.

„Виолетовите“ имаха възможност чак в 77-ата минута, когато Павел Иванов центрира отляво и Траян Димитров стреля, но вратарят улови. И все пак „Етър“ можеше да стигне до точката в мача, но бе ощетен от рефера Петър Иванов. В 80-ата минута след хвърлена от тъч топка в пеналта защитник на „Локо“ (Др) протегна ръка и удари топката, но съдията не посмя да отсъди дузпата, а протестите на етърци не доведоха до нищо.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558