Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Luchesku.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Луческо иска да се докаже – Sportove
Намери ни
To Top

Луческо иска да се докаже

Треньорът на Шахтьор (Донецк) Мирча Луческу демонстрира самочувствие преди мача на тима си с Реал (Мадрид). Реал приема Шахтьор в двубой от първия кръг в група „А“ на Шампионска лига. Мачът е на 15 септември (вторник).

Пред сайта на УЕФА треньорът на Шахтьор Мирча Луческу каза, че Реал е суперклуб и да се стартира в груповата фаза на Шампионска лига срещу такъв тим не е най-добрия вариант.


Румънският специалист анализира, че фаворитите в групата са Реал и Пари Сен Жермен, още повече двата тима имат и предимството, че стартират в групата с домакински мачове.

Луческу добави, че треньорът на Реал Рафаел Бенитес е велик стратег, който знае отлично как да накара тима си да играе добре с правилната тактика.

Специалистът добави, че от Шахтьор са в Мадрид за да покажат футбол от най-високо ниво и да демонстрират на всички, че са най-добрият отбор в Източна Европа.

Мирча Луческу заяви, че Шахтьор е силен отбор и той има пълно доверие у играчите си. Специалистът добави, че с представянето си на терена те ще накарат всички да ги уважават още повече.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558