Намери ни
To Top

Милан иска да върне Мората в Серия „А“

Отборът на Милан може да върне Алваро Мората в Серия „А“, пише “Гадзета дело спорт” на днешната си заглавна страница. В клуба са набелязали нападателя на Атлетико Мадрид за възможно подсилване в атака през летния трансферен прозорец.

Както е известно, Мората вече има богат опит в италианския елит благодарение на двата си престоя в Ювентус между 2014 г. и 2016 г.


, както и между 2020 г. и 2022 г., като има общо 35 гола в 130 мача в Серия „А“. Договорът му с “дюшекчиите” изтича догодина, което е в полза на “росонерите”, тъй като цената на играча е 15-20 млн. евро. 30-годишният играч, който тази вечер ще дебютира като капитан на Испания, беше свързван с Милан още през 2017 г., но тогава премина в Челси. През настоящия сезон той е записал 35 във всички турнири, в които е вкарал 12 попадения и е направил 3 асистенции.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол