Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot430739.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Спрягат Конте за нов наставник на Рома – Sportove
Намери ни
To Top

Спрягат Конте за нов наставник на Рома

Антонио Конте може да поеме Рома, ако старши треньорът на „вълците“ Жозе Моуриньо се оттегли от поста, съобщава „Кориере дело Спорт“ в сряда.

Очаква се Конте да бъде уволнен от лондонския клуб още през настоящата седмица, а Райън Мейсън ще бъде назначен да води „шпорите“.

Има голяма вероятност португалският специалист да се раздели с римския клуб, като Реал Мадрид и Пари Сен Жермен се интересуват от услугите му.

Договорът на Моуриньо с италианския клуб е до юни 2024 година.


Рома и Тотнъм са два от отборите, които не се представят според очакванията в шампионатите съответно на Италия и Англия. Има голяма вероятност двата отбора да сменят треньорите си за решителната част от кампанията.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558