Намери ни
To Top

Министерството на финансите на Испания подкрепи позицията на Барса по случая „Негейра“

Министерството на финансите на Испания подкрепи позицията на Барселона по случая „Енрикес Негейра“. Както е известно, каталунците са обвинени от прокуратурата, че са изплатили 7,5 милиона евро на бившия съдийски шеф докато той все още е бил на своя пост. Това се е случило по времето на президентите Хосе Мария Бартомеу и Сандро Росел.

От „Камп Ноу“ обаче настояват, че тези плащания не са били за да подкупват съдии и да влияят на резултатите на тима, както твърди прокуратурата.


Поне това заявява настоящият президент Жоан Лапорта в своите интервюта по тази тема.

От финансовото министерство публикуваха официалната си позиция по казуса, с която на практика застанаха на страната на Барса. От там обявиха, че няма никакви доказателства, че тези пари са дадени за купуване на рефери и прокуратурата до момента не е доказала нито едно от обвиненията си.

Междувременно от Барселона са започнали свое разследване по случая. Очаква се в най-скоро време клубът да организира пресконференция, на която ще представи своята версия за събитията и ще разкрие какво точно се е случило.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558