Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot430455.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Треньорът на Ямбол: В България заведенията са пълни, а залите – не – Sportove
Намери ни
To Top

Треньорът на Ямбол: В България заведенията са пълни, а залите – не

Треньорът на Ямбол Андриан Илчев изрази разочарованието си от разгромната загуба на неговия тим с 66:97 от Балкан в четвъртфинален двубой за Купата на България, игран при шумна атмосфера в “Арена София”.

Специалистът отчете, че вероятно другите отбори имат повече вяра в представянето на неговия състав, отколкото самите му играчи. Също така Илчев подчерта, че голямата цел до края на сезона за Ямбол е да се класира сред първите осем в първенството на НБЛ.

“Болеше много този шамар днес.


Не започнахме мача добре и закономерно загубихме. За 20 минути ни вкараха 9 тройки, а в този момент ние имахме 19 грешки. Не отоговрихме на високия интензитет и дългата ротация. На един пас ние не можем да изнесем топката и оттам се получава объркване, а те правят бързи атаки и ни вкарват.

Силите са изравнени на две нива в този турнир. Ние направихме хубави мачове с Рилски, ЦСКА и Левски. Сега имаме цел да се преборим за плейофите. Интересен отбор сме, защото срещу добрите играем по-добре, отколкото срещу по-малките отбори.

Не мога да кажа кой ще спечели. Интуитивно ми идва да кажа Черноморец, но Балкан и ЦСКА играят много силно. Левски имат добър треньор… който спечели, му желая здраве и успех.

15

Купа на България: Балкан - Ямбол

Нека да има финал ЦСКА – Левски и нека залите са по-пълни. Защото в България заведенията са пълни, а не залите. В Македония залите са пълни, а тук – заведенията.

15

Купа на България: Балкан - Ямбол

За играчите, треньорите и отборите е привилегия да играят в най-голямото спортно съоръжение в България. Тази зала е за баскетбол, за тенис, за концерти, но нека има баскетбол – имали сме традиции, нека да продължат“, каза Илчев.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558